Треш

Проблема решена
Alina2308 16 апреля 2025, 16:46
Хотіла покласти купюри на свою валютну карту, купюри нові та не пошкоджені, тільки з обмінника, де їх ПЕРЕВІРИЛИ.6 купюр не взяли, бо вони не гарні. Повторюю, вони всі були ідентичні
Так раніше любила ваш банк, нажаль відношення вже не те
абанк
Підтримка àбанку 16 апреля 2025, 17:19
Добрий день! Ми вдячні за прийняти дзвінок

Наш Банк не працює з інкасо, тому іноземну валюту ми приймаємо і видаємо Клієнтам лише у належному стані. Щодо приймання валюти, дії касира відповідають вимогам постанови НБУ № 103 «Про затвердження Інструкції про порядок організації касової роботи банками та проведення платіжних операцій надавачами платіжних послуг в Україні». У разі наявних ознак пошкодження в касі дійсно можуть відмовити у прийнятті банкноти, адже наш Банк не працює з інкасо. На жаль, у вашому випадку касир виявила ознаки пошкоджень у вигляді надривів та плям на деяких купюрах, що зобов'язувало її дотримуватися внутрішніх процедур банку.

Проте, ми в будь-якому разі вдячні за Ваше звернення, адже цей відгук допомогає покращувати наш сервіс

SergeyNina
SergeyNina
16 апреля 2025, 22:17
Плесень или пятна видные в ультрафиолете.
Сотрудник обменника сделал вид что проверил их.

Типичный обман обменников.
Еще купюры стирают в разбавленном растворе белизны толком не вымывают растовор и выдают клиентам в обменниках. Потом многие из таких купюр можно только через терминал приватбанка пополнить
При ручной проверке это видно в уф Кассиру запрещено брать купюры с плесенью или повреждениями так как в банке нет инкассо.
KotletaDollarov
KotletaDollarov
17 апреля 2025, 13:30
Вам в обменнике впарили хлам. Терминал берет не все тоже, когда треть купюры голубая, выплевывает обратно.
Я сдавал купюры с плесенью в обменники, которые их пропускают только через машинку и не смотрят в уф, хотя лампа стоит рядом. Им все равно, то что продадут купюры следующему клиенту. Попадал в нем на стиранные (полностью изменен цвет купюры в уф) или большими загрязнениями. В дневном свете этого ничего не видно или надо быть очень опытным. Практически никто из клиентов их не светит. Есть обменники которые дотошно смотрят купюры в ИК/УФ.
Тем более рваные или скотч такое вообще возврат обратно

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке