Неправомірні дії

Pravda67 15 апреля 2025, 13:44
Карта заблокована згідно виконавчого провадження. Кошти згідно провадження були сплачені у повному обсязі. Виконавчою службою були надіслані листи у банки про розблокування рахунків. Відповідно рахунки у банках були розблоковані. Вашим банком було частково зняті кошти по виконавчому провадженню яке вже було закрите. Прошу дати відповіть на основі чого було знято кошти і хто мені тепер має їх повернути. Це вина вашого банку і я вимагаю повернути мені незаконно зняті кошти у найкоротші терміни
абанк
Підтримка àбанку 15 апреля 2025, 16:40

Як фінансова установа, ми діємо в межах чинного законодавства та зобов’язані виконувати платіжні вимоги, що надходять до нас від органів державної виконавчої служби. У разі надходження такої вимоги банк має провести списання у межах зазначеної суми.

Якщо на момент виконання вимоги заборгованість вже була погашена, виконавець мав можливість відкликати її до здійснення списання. На жаль, банк не має повноважень змінювати статус або скасовувати вимогу після її надходження.

Наразі питання вирішене — дякуємо за прийнятий дзвінок. Завжди готові допомогти та будемо раді подальшій співпраці!

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке