Перекази можуть зникати , але головне не панікувати

Kiev1984 10 апреля 2025, 0:04
Користуюсь послугами, А банку зокрема карткою, А банк — Атб все норм і тут я вирішив зробити переказ через додаток з карти А банку на свою карту в банку Аккорд на суму 3 тисячі гривень і гроші зникли !? З мого рахунку в, А банк вони знялися, а в Аккорді не з’явилися, подзвонив в службу підтримки одні кажуть 100% знялися і квитанція є, інші говорять до нас кошти не зайшли!!! Подумав може помилився з реквізитами, але ні все правильно, відправив в Аккорд квитанцію, але кошти не заходили. Знову звоню в підтримку, А банку виявляється платіж завис в обробці таке іноді трапляється і відмінити його не можливо треба почекати або кошти переведуться або повернуться.
Наступного дня кошти повернулися на карту, А банку і я продовжую користуватись послугами банку незважаючи на даний інцидент, я задоволений роботою служби підтримки до якої легко додзвонитись і вирішити проблему без походу у відділення. Рекомендую, А банк.
абанк
Підтримка àбанку 10 апреля 2025, 10:02
Добрий день! Ми вдячні за детальний відгук, адже завдяки ньому ми маємо змогу подивитись на питання очима клієнта.

В даній ситуації дійсно, платіж перебував на етапі очікування на фінальний статус, що може зайняти певний час. Усі Ваші звернення до підтримки були детально перевірені та ми додатково запишемо їх для покращення сервісу. Бачимо, наразі питання дійсно є успішно вирішеним, а переказ є поверненим.

Будемо раді подальшій плідній співпраці даруючи лише позитивні емоції від обслуговування!💚

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Перекази можуть зникати , але головне не панікувати