Перевірка від банка

Kotya8911 7 марта 2025, 23:44
Переказувала гроші з власної карти на карту дочки. Заблокували платіж, потрібно було відео з оператором пройти. Дуже замовити оператор! Я людина, з вадами слуху, дуже важко сприймати через відеодзвінок слова. Вона ж почала — що я не туди дивлюся, що я підозріло довго відповідаю на питання. А як я маю це швидко робити? Вона строчить свої питання, я не чую. Навіть не спитала, чи є якісь труднощі в сприйнятті інформації. В принизливому тоні це все пройшло. Дуже прикро, наче на мене мішок багна вилили. Взагалі не цікавляться, чи бачить нормально людина, чи чує. Як до скотини зверталася!
абанк
Підтримка àбанку 8 марта 2025, 9:42

Щиро вибачаємося за незручності, які виникли під час спілкування з нашим оператором. Дійсно, деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки, що може призвести до тимчасового блокування картки. Це робиться з метою безпеки, щоб упевнитися, що платіж проводить саме клієнт особисто. Однак ми шкодуємо, що процес спілкування не відповідав вашим очікуванням і став причиною дискомфорту.

Ми прагнемо поліпшити наш сервіс і врахувати всі ваші зауваження. Щоб ми могли детальніше розглянути дану ситуацію, ми надіслали повідомлення у вибраний вами месенджер. Будь ласка, надайте відповідь банку для вирішення даного питання.

8 марта 2025, 9:30
«труднощі в сприйнятті інформації.» — это как бы сказать дееспособность утрачена
8 марта 2025, 19:07
Якщо людина погано чує, ще не означає що вона не дієздатна
8 марта 2025, 20:00
Судя по всему и говорить не умеет
8 марта 2025, 22:17
Добре що ти забагато балакаєш. В тебе хоббі таке, заходити в коментарі і ображати дописувачів?
8 марта 2025, 23:02
Откуда сотрудник знает что ты глухой. Если ты не слышишь вопрос тоже пытаешься отвечать наугад или говоришь что проблемы со слухом, связью?
«що я не туди дивлюся, що я підозріло довго відповідаю на питання» — может с другой стороны человек с пистолетом сидит и диктует ответы на вопросы. Или ты тоже разговариваешь по видео и смотришь не на собеседника, а на монитор или бумажку и при этом не можешь пары слов в предложение связать?
8 марта 2025, 23:32
Якщо розмовляєш по відео якраз на монітор і дивишся). Але мова не про це. Людина залишила відгук, розповіла про свою проблему, а ти залетів в коментарі і почав ображати. Міг би просто навести аргументи на користь оператора як в останьому своєму коментарі, але ж ні, нахамив людині з вадами слуху називаючі недієздатною.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке