Постійні смс про оплату кредиту

Проблема решена
Аня Пилипчук 12 февраля 2025, 10:58
Постійно пишуть смс про сплату платежів за неділю щей вимагають сплатити тут і зараз хоча по графіку платежів ще до нього 4 дні. Не єдиної прострочки не було. Все вчасно погашення роблю. Але звонить з самого ранку з підвищенням голосу що я повинна тут і зараз щей нараховують пару гривень зверху за те що не погасила з ранку, а вечором того числа. Платіж 16 числа так і платиться бо заробітна плата може бути в людей 15 числа. Навіть коли не вчасно буде на пару днів не один банк так не говорить з людиною, а починається погрози. Буду все записувати вже щоб був доказ на працівників і скарга буде зразу написана куди потрібно. Дякую що доводите людей до нервового зриву хуже колекторів. Не коли не звязуйтесь з ними. Навіть пояснення їм до одного місця що чоловік скине і зразу буде платіж так як він може бути в зоні бойових дій. Не якого розуміння.
абанк
Підтримка àбанку 12 февраля 2025, 12:03

Ми щиро вибачаємося за будь-які незручності, які ви могли відчути через наші дзвінки та повідомлення. Наше нагадування про обов'язкові платежі було спрямоване на те, щоб допомогти вам уникнути прострочок та спланувати ваші фінанси. Ми поважаємо вашу думку і врахували ваші побажання, тому вирішили виключити вам нагадування про внесення платежу. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.

12 февраля 2025, 12:38
Мені достатньо нагадування про платіж в додатку, зайшов заплатив. Без хамского вимагання та нагадувати по телефону дзвінками чи смс за неділю до дати платежів. Не всім зручно говорити по телефону так як не має часу чи змоги і бажання говорити і щось доказувати
natashaGra
natashaGra
12 февраля 2025, 15:35
К сожалению про телефонные звонки неоднократно писали , что это неудобно. Все так же и остаётся. Банк скоро станет неудобным для клиентов, за счёт которых он существует
Arrow186
Arrow186
12 февраля 2025, 16:07
О тут це вміють, телефонувати 28 числа по кредитній карті в 9 ранку, хоча платіж згідно графіку 31)
22 мая 2025, 12:30
І знову погрози про платіж, що по Вашому я відмовилася від сплати, хоча я написала що оплата буде пізніше трохи. Мені почалися терор по телефону і запугування статею. Хоча попросила не звонить але за 3 дні стільки було дзвінків що це жах і ще погрози що всі рідні взнають за борг, є всі скріни зі сторони співробітників банку. Те що я пояснила що оплата буде пізніше і так я знаю що неділю затримую з оплатою платежу, також пояснення були що буде зп буде оплата платежу, но Вам все одно

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Постійні смс про оплату кредиту