А-Банк ніяк не бореться щ шахрайством
- Недорого Отзывы
- 23 декабря 2024, 22:44
В полицию заявление
- natashaGra
- 24 декабря 2024, 10:06
Зато в других отзывах с 5 звёздами всем потерпевшим все возвращают и в полицию не надо идти
- Виктория Николаевна
- 14 марта 2025, 15:42
Вже зараз картка заблокувана повністю ,шахраї вже діють і не відповідають на дзвінки і заблокували вхідні ,я звертаюсь до поліції і до суду ,
Курс валют в абанке
. Шляхом обману в подруги вкрали 46 тисяч, ці кошти були перераховані на, А банк де чітко пише немцев радислав, банк мені єдине що написав що тільки шахрай може надіслати кошти назад (саме він вже пішов надсилати мені їх)😂
Дякую, А банк що не змогли ніяк заморозити мої кошти коли я вона скинула всі протоколи витяги, і єрдр з переписками шахраїв
ніколи не майте справи з цим банком.
А-Банк
MC 5375235207947555(карта шахрая)
Нам щиро прикро, що Ви потрапили в дану ситуацію. Ми перевірили інформацію щодо описаної ситуації. В момент звернення до служби підтримки було сформовано заявку на шахрайство та надано рекомендації, щодо дій в описаній ситуації.
На жаль, Банк не має можливості самостійно повертати кошти без згоди отримувача. Сподіваємось на вирішення Вашого питання з боку правоохоронних органів. Банк буде сприяти розслідуванню та надасть всі необхідні дані за офіційним запитом поліції.