Минфин - Курсы валют Украины

А-Банк заблокировал деньги и не хочет отдавать! ЛІМІТИ НЕ НАРУШЕНІ

NEDOVOLEN1 18 декабря 2024, 1:31
З банком майже 2 місяці, ліміти ніколи не порушував, наче все було добре Суми приходили і ніяких блокуваннь не було, але сьогодні після отримання коштів на рахунок, сразу отримав блокування картки за Лімітами. Відкриваю я додаток дивлюсь які ж я ліміти нарушив, ага і дивлюсь все добре, я ліміти не перевищив допустимої суми. Але все рівно отримивам блокування. Хотів поспілкуватись с тех підтримкою, алем мене не дуже вічливало бот відправив на іншого бота, який тільки одне і те саме пише «Вами досягнуто ліміту поповнень за картками, тому тимчасово призупинено можливість їх поповнити та використовувати кредитні кошти. Банки зобов’язані здійснювати аналіз фінансових операцій, що проводяться клієнтом, відповідно до Закону України „Про запобігання та протидію легалізації доходів…“, тому просимо Вас надати документи, що підтвердять джерело походження зарахованих коштів.»
В мене питання це так дуже хвилює, бо ці гроші я отримав щоб отплати лікування своєї сестри. Якщо таке відношения Банку до клієнітів, то я звісно не можу Вам рекомендовать його. Надіюсь це якась прикра помилка, але мене це дуже обурило.
абанк
Підтримка àбанку 18 декабря 2024, 13:01

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. В цьому питання банк застосовує ризик-орієнтований підхід, а ліміт моніторингу розраховується індивідуально.

У разі встановлення обмежень відповідно до чинного законодавства про фінансовий моніторинг, Клієнт отримує повідомлення з проханням надати необхідні документи, які можна передати за допомогою відповідного боту.

Наразі банком було відправлено повідомлення до прив'язаного месенджеру для уточнення інформації. Прохання надати інформацію до банку за допомогою менеджеру або https://t.me/abank_docs_bot. Будемо раді допомогти у вирішенні питання

Arrow186
Arrow186
18 декабря 2024, 7:52
Так в чому проблема надати документи на походження коштів ?
NEDOVOLEN1
NEDOVOLEN1
18 декабря 2024, 8:20
Лимит не нарушен. ну банк посчитал по другом

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / А-Банк заблокировал деньги и не хочет отдавать! ЛІМІТИ НЕ НАРУШЕНІ