Зимова єПідтримка
Оформив зимову єПідтримку в А-Банку, так як в Монобанку були перебої. І, як виявилось, я нічого не можу замовити через цю карту. В трьох книгарнях намагався купити товар, однак оплата не проходить. Хоча, до прикладу, на тому ж Якабу брали книги коштами з єпідтримки, але через Монобанк. І оплата пройшла успішно. В підтримці мені нічого не сказали по суті. Лиш про МСС коди, які взагалі до теми не мали жодного стосунку. На момент написання відгуку програма єПідтримки триває два тижні, а у банку так досі і не розібрались, що й до чого. В той час, як в Моно і Приваті вже все працює добре. Не рекомендую в жодному разі
Підтримка àбанку
16 декабря 2024, 18:08
Добрий день! Нам прикро, що сталась така ситуація. Питання стосовно проведення операцій за наведеними Вами МСС кодом та торговою точкою наразі перебуває в роботі і ми проінформуємо Вас про рішення, проте наразі маємо зауважити, що купуючи товар в торговій точці з доступного на офіційному сайті програми списку усі товари з чеку мають бути виключно українськими. В інакшому випадку також може бути відмова в проведенні операції
- Недорого Отзывы
- 16 декабря 2024, 16:39
А банк при чем? МСС ставит не, А банк и не он выбирает какие коды принимают участие
Курс валют в абанке