Минфин - Курсы валют Украины

Банк-шахрай

Катерина Февчук 4 декабря 2024, 15:42
Отделение по адресу: Киев, пр-т Правды, 45 корп А
Банк заблокував картку. Через скаргу. Той, хто кидав кошти скаргу не надсилав. Банку боло надано усі скріни переказів та усі документи які банк запросив. Але карту розблокувати відмовився. на картці лежали кошти. з них було 5000 на які, начебто була скарга. Банк поставив умову, що розблокує кошти тільки після того, як я погоджусь повернути 5000 грн власнику. а потім з мого залишку спише 30 відсотків собі. а зі мною припинить співпрацю. Загалом я вирішила проблему з тим, хто мені ті 5000 переказав. він мені відав кошти. Я дам добро банку перекинути йому ті 5к назад. А банк спише з мене десь ще 10 тис. грн собі. Тобто банк мене кинув на кошти, забравши собі купу грошей.
абанк
Підтримка àбанку 4 декабря 2024, 17:01

При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в Абанку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку.

У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику.

Наразі Ваше питання перебуває в опрацюванні. Ми зв'яжемось з Вами одразу за вирішенням.

Катерина Февчук
Катерина Февчук
4 декабря 2024, 17:08
Документи було надано. Усі. Скарги не було. (є підтверждення надано скріншоти переписки з тим хто (не надавав скаргу) також усі виписки. та скріни з іншого банку.) я погодилась повернути кошти тільки тому, що власник коштів дав мені ці ж кошти назад) А банк вирішив забрати кошти просто так) І в додаток, як мінімум 10 друзів які користувалися цим банком припиняють користуватися банком назавжди.
SergeyNina
SergeyNina
4 декабря 2024, 22:51
Надо было жаловаться в нбу. Если жалобы не было то что-то не так в банке или платёжной системе. И это опасная тенденция, очень опасная .
natashaGra
natashaGra
5 декабря 2024, 12:04
Там что-то не так в руководстве, которое допускает такое отношение и ввод п. 3.3.25 с жалобой в договор. Лучше обратитесь к юристу, меньше нервотрёпки будет

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке