Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували картку ліміт поповнення

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Юлия Юлия 26 ноября 2024, 11:28
Доброго дня!
Заблокували картку за перевищення ліміту на поповнення картки, щось мені не зрозуміло, який ліміт якщо в мене ще не досягло ліміту місячного? а банк, негайно розблокуйте 2700 гривень, ви не маєте право блокувати картку якщо ліміт ще є та ще й багато ліміту місячного…
абанк
Підтримка àбанку 26 ноября 2024, 13:58
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій.

За результатами ретельної перевірки Ваших фінансових операцій було прийнято рішення про розірвання ділових відносин. Прохання надати до банку інформацію запитану в прив'язаному месенджері задля дебетування коштів на рахунок іншого банку та закриття рахунків

SergeyNina
SergeyNina
26 ноября 2024, 22:56
Месячный лимит если вы не предоставляли справку о доходах 20000 — 30000 гривен или даже меньше. Если была крипта, ставки и, казино то блокировка и отказ в обслуживании неизбежен
Юлия Юлия
Юлия Юлия
27 ноября 2024, 11:17
Мне подруга перекинула утром 2700 тыс грн из Привата,после чего блок карты написали перевищен ліміт на поповнення,я просмотрела у меня вышло за месяц почти 20тыс . с лишними грн.,предоставила все квитанции ,решение (разрывают договор) Вот и все!

Курс валют в абанке

USD 41.4 42

Курс валют в абанке

USD 41.4 42
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Заблокували картку ліміт поповнення