Минфин - Курсы валют Украины

А Банк не бажає закривати мій рахунок та переводити остаток коштів.

recxet 19 ноября 2024, 11:44
Почалося все с того, що я закривав рахунок в іншому банку за власним бажанням, закрили рахунок за пару днів. там були кошти, які мені перерахували по реквізитам на А-Банк. Як тільки кошти зайшли на А-банк — мені заблокували рахунок з метою перевірки на відмивання і тд. Заблокували усі картки, без порушення, бо так захотілось моніторингу шахрайбанку. В додатку був документ, куди я мав прикріпити документи, які просять, або рахунок будет закрито за рішенням банку. Я вирішив не чекати та закрити за власним бажанням, звернувся до підтримки, вони прийняли мою заяву на закриття рахунку, підтримка сказала очікувати до 24 годин регламентованого часу. Пройшов тиждень, ніяких новин немає, підтримка нічого не каже, тільки очікуйте, також підтримка вибачалась за порушення регламенту банка. На питання, чому не закрили рахунок — казали спочатку, що якась торгова точка не до кінця щось списала по рахунку, а потім вже говорять, що не закрили ще рахунок тому, що відділ фін моніторингу перевіряють клієнта, очікуйте. Так що мені очікувати, коли я вже написав заяву на закриття та перерахунок та надав реквізити. В мене немає ні єдиної причини залишатися клієнтом банку, навіть якщо після перевірки буде така можливість. Чому інші банки закривають рахунки після заяви за 1−3 дня, а тут морочать голову тижнями.
абанк
Підтримка àбанку 19 ноября 2024, 15:40
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій.
За результатами ретельної перевірки Ваших фінансових операцій було прийнято рішення про завершення ділових відносин в рамках чинного законодавства та Умов і правил надання банківських послуг. Збільшений термін очікування в цій ситуації пов'язаний з завершенням операцій, раніше проведених за рахунком. Наразі Ваше питання є успішно вирішеним!

recxet
recxet
19 ноября 2024, 15:42
Да, вот только вопрос решился после того, как отзыв был оставлен, без данных действий думаю ожидание затянулось.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / А Банк не бажає закривати мій рахунок та переводити остаток коштів.