А-Банк очима клієнтів
Вперше мені довелося зіткнутися з А-Банком у Закарпатті після повногомасштабного вторгнення росії в Україну. Я опинився в Ужгороді як переселенець. Мої приватбанківські картки були заблоковані і мені довелося відкривати нову картку в А-Банку. Це було у відділенні А-Банку на Собранецькій вулиці 124. З першої хвилини перебування в відділенні банку відчувалося тепле ставлення до клієнтів, високий професіоналізм працівників банку та дуже високий рівень обслуговування клієнтів. Я згодом став VIP клієнтом банку. Але на жаль, виконавча служба наклала арешт на всі мої картки і через певний час вони були заблоковані. Залишили одну картку для отримання пенсії та обмежили операції до 14 200 грн. упродовж одного календарного місяця. Тепер мені часто доводиться звертатися за допомогою з працівниками А-Банку в режимі онлайн. А-Банк мене все більше і більше дивує своїми доброзичливими та професійними працівниками як офлайн, так і онлайн режимі. Хочу висловити свою вдячність насамперед керівництву А-Банку за якісний підбір персоналу банку, а самим працівникам висловлюю свою глибоку подяку за високий професіоналізм, високу якість обслуговування та просто за людяність!!! Миру всім і Божого благословення! З повагою Роберт Н.
1 ноября 2024, 16:31
Дякуємо Вам, за теплі слова на адресу наших співробітників. Ми раді, що змогли надати Вам необхідну підтримку в складний період. Наша команда завжди готова допомогти і надати якісний сервіс. 🚀💚
Курс валют в абанке