Банк для тих, хто цінує якість послуг
Користують карткою А-банку недовго, але вже визначила для себе переваги бути клієнтом цього банку. По-перше це ненав’язливий, але інформативний сервіс у відділеннях і кол-центрі. Співробітники покажуть і розкажуть про наявні пропозиції банку, але без зайвого фанатизму. Коректно працюють з запереченнями, але не наполягають до останнього (привіт, оператор Максим). У відділенні користувалась послугами касира і хочу відзначити її швидку та професійну роботу (Дніпро, Шевченка 59). Додаток а-24 хоч після оновлення і не дуже візуально подобається, але працює без зависань та сбоїв. Приємний курс валют доповнює позитивні враження. Нові банкомати то просто щось — такої швидкої і тихої роботи я ще не бачила, але хотілося б щоб банкоматів було більше.
Підтримка àбанку
31 октября 2024, 18:01
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам подобається наш сервіс. Наша команда завжди готова допомогти і надати необхідну інформацію. Приємно чути, що вам сподобалися наші співробітники та нові банкомати. Ми постійно працюємо над покращенням якості обслуговування, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами.
- boyocaf930
- 31 октября 2024, 19:43
Сколько заплатили за отзыв?
Курс валют в абанке