Минфин - Курсы валют Украины

Простий та функціональний

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Khikmatula 18 октября 2024, 12:36
Дуже вдячний працівникам банку, а особливо службі підтримки клієнтів. Користуюсь послугами банку декілька років, жодної скарги на роботу немає. Було багато питань але все вирішувалось навіть без втручання моєї нервової системи. Хай буде в Україні більше таких установ.
абанк
Підтримка àбанку 18 октября 2024, 12:45
Дякуємо вам за теплі слова! Ми дуже раді, що ви задоволені нашими послугами та роботою служби підтримки. Ваші позитивні відгуки надихають нас працювати ще краще. Ми завжди готові допомогти Вам. 💚🔥

natashaGra
natashaGra
19 октября 2024, 6:39
Читайте отзывы ниже без 5 звезд- не дай бог , если появятся ещё такие же банки как этот. Блокировка счетов почти в каждом отзыве, служба поддержки отвратная , а представитель банка на этом сайте не пишет правдивую информацию
Максим Рудь
Максим Рудь
21 октября 2024, 6:33
Доброго дня, Khikmatula. У мене для Вас запитання, пойміть мене правильно! Чому Ви підписані не справжніми імʼям та прізвищем, якщо так задоволені обслуговуванням та роботою технічного відділу банку? Ніяких образ та претензій Вам я не маю. Навпаки це питання до А-Банку) для Банку:)

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Простий та функціональний