Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували карту і не розглядають справу

kulagina1220 10 октября 2024, 19:57
Заблокували карту з незрозумілих причин і нічого не роблять) Просять надати довідку про доходи відразу надала сказали очікувати ДО 24 годин зрозуміло ніхто нічого не відповів пишу в підтримку висилають один і то же шаблон на мої повідомленні оператор на звʼязок не виходить. На наступний день теж саме подаю документ очікуйте до 24 годин і пропали звʼязку немає з банком і так вже 4 дні кожен день даю документи відповіді немає карта та і залишається заблокована, а до оператора не добитись.
Нікому не раджу цей банк бережіть свої нерви!!! Такого поганого обслуговування я ще не зустрічала)
абанк
Підтримка àбанку 11 октября 2024, 16:07

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Ваше питання наразі перебуває на опрацюванні. Ми повідомимо Вас у разі необхідності додаткової інформації

natashaGra
natashaGra
11 октября 2024, 11:43
Обращайтесь к юристу не теряйте времени

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Заблокували карту і не розглядають справу