Шахрайські дії за участі А-банку
- natashaGra
- 20 сентября 2024, 18:12
Лучше обратитесь в полицию, при возможности найдите юриста. Этот банк в таких ситуациях вообще не помощник
Курс валют в абанке
Від а-банку приходили повідомлення про сторонній вхід і також були надіслані 4 значні коди на мій телефон!, які я нікому не повідомляла…
У мене виникає питання, як шахраї змогли ввійти у мій додаток не знаючи коду? Чи могли співробітники банку співпрацювати із шахраями і надати їм доступ до моїх особистих даних?!!!
І на завершення: як вирішення проблеми — А-банк просто знизив мій кредитний ліміт по карті!!!
Прошу провести розслідування, використавши всі можливості захисту клієнтів.
Нам щиро прикро, що Ви потрапили в дану ситуацію. Ми перевірили інформацію щодо описаної ситуації. В момент звернення до служби підтримки було сформовано заявку на шахрайство та надано рекомендації, щодо дій в описаній ситуації.
Ми проводимо ретельну перевірку кожного випадку і підтверджуємо, що Співробітники Банку в жодному разі не передають інформацію щодо Клієнтів та їх рахунків стороннім особам. Усі дії з даними постійно контролюються та фіксуються системами безпеки
Радимо Вам особисто звернутися до правоохоронних органів із заявою про шахрайство. Банк буде сприяти розслідуванню та надасть всю необхідну інформацію за офіційним запитом поліції.