Минфин - Курсы валют Украины

Шахраї

Проблема решена
Dramuw 30 августа 2024, 8:50
Кліент банку був більше 10 років, буде нюанси але все влаштовувало, активно дуже почав користуватися з 2023 року.Булу в них готівка швидко Гроші.Дали мені ліміт 70.000 грн я щось не прочитав умови, ну короче за 22 днів + 2300 грн накапало боргу .і Як що я бы не подивился то ще і більше Було .І ще прям все правильно не прописується ніде.Треба телефонувати і питати який борг.Для прикладу В Sense банку як що взяти в гроші 🫰 на 22 дні 1380 грн вийшло б.
абанк
Підтримка àбанку 30 августа 2024, 10:21

Розуміємо як важливо отримувати кредит і детально з ним ознайомитися, тому на етапі оформлення договору ми надаємо детальний опис всіх умов кредитування. На нашому сайті детально описані всі умови, а також примірник договору пропонується Вам для ознайомлення до підтвердження оформлення, а після оформлення його можна завантажити в розділі «Кредити». Кредит«Швидка готівка» передбачає комісію, тому відсотки за кредитом нараховується за кожен день користування. У разі дострокового погашення Клієнт має сплатити суму кредиту та відсотки за період з дня одержання коштів до дня їх повернення, відповідно до Закону України «Про споживче кредитування», Стаття 15: «Право споживача на відмову від договору про споживчий кредит»:« споживач зобов’язаний повернути кредитодавцю грошові кошти та сплатити проценти за період з дня одержання коштів до дня їх повернення».

З метою недопущення накладання на Банк штрафів за проведення операцій з криптовалютою, ми попереджали Вас не використовувати рахунки для подібних операцій.
Оскільки з Вашого боку наше попередження було проігноровано, Банк був змушений обмежити функціонування Ваших рахунків та розірвати ділові відносини. Рішення про розірвання відносин остаточне і його не може бути переглянуто. Наш Співробітник зв'язався з Вами та надав детальну інформацію щодо Вашого питання.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке