Минфин - Курсы валют Украины

Позитивне вирішення моєї проблеми

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
musson 26 июля 2024, 13:33
При випадковій зустрічі зі знайомим, на прохання останнього дав йому певну суму грошей готівкою за те що він перевів туж суму мені на карту, здавалося б звичайна справа- допоміг отримати людині готівкові кошти. Я чесно кажучи не подумав ніякого продвоху тоді, але на наступний день мені банк заблокував рахунок по причині того що ті гроші що були отримані мною на карту були отримані шахрайським шляхом і та людина подала скаргу посилаючись на це, уявіть собі!!! Може то була і чужа картка з якої переводилися гроші, не знаю, це остається загадкою…
Вирішити це питання можна було тим що я дам згоду повернути ці кошти, після чого банк припинив би зі мною співпрацю з поміткою «шахрай», але я відмовився т.я. по факту жертвою був я і мені це потрібно було довести. Знадобилося два дні для того щоб отримати записи з камер спостереження де видно що ця людина отримує від мене кошти і робить мені перевод. Добре що камери були!))
Благо що спеціалісти відділу по вирішенню таких питань у банку взяли це відео до уваги і обійшлося без поліції.
Я дякую спеціалістам банку за те що допомогли встановити справедливість і рахунок був розблокований вже за декілька хвилин.
Тому люди будьте обачні і не приймайте переводи від малознайомих людей!
Всім добра і миру!)
абанк
Підтримка àбанку 26 июля 2024, 13:59
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу нашої служби безпеки. Будемо раді продовжувати допомагати у розв'язання Ваших питань! 🍏
Минфин
Ответ администратора
30 июля 2024, 8:46
Відгук не зарахований (на 30.07.2024).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
26 июля 2024, 14:15
А может он простой дроппер. Часто возле банкоматов подходят и просят чтобы деньги им со своей карты сняли
rusgl
rusgl
26 июля 2024, 14:38
Цікаві у Вас знайомі :)
natashaGra
natashaGra
26 июля 2024, 20:47
Странный отзыв — вам что с иностранной карты деньги скинули? Скорее всего нет. Данные от кого перевод в большинстве случаев в приложениях банков пишется. И тут же — хорошо , что обошлось без полиции. Справедливость действий банк не имеет права устанавливать — для этого есть полиция, прокуратура и суд

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Позитивне вирішення моєї проблеми