Блокування картки,немає слів,-це просто жах!!!
- natashaGra
- 14 июля 2024, 12:30
Эти 3 дня будут тянуть долго, по возможности обратитесь к юристу. Если почитаете отзывы ниже, аналогичных ситуаций очень много и текст представителя как под копирку
- Nataliya2512
- 15 июля 2024, 22:27
Дякую, пишуть 180 днів на вирішення.
Курс валют в абанке
Заблокували картку, якою я постійно користуюсь, щоб вияснити причину блокування пишу в Телеграм, -відповідають чекайте на дзвінок від банку. Три дні чекала, після того, як стала писати що напишу негативний відзив подзвонили, вияснила чому заблокували. Я надала пояснення, доказ, сказали чекати, Вам подзвоне представник банку, чекаю знову 3 дні, тиша, починаю писати, пишуть чекайте, потрібен відеодзвінок, пишу, дзвоніть, поки є інтернет, -пишуть чекайте, термін виконання 3дні, і так по колу…
Казала представнику що ці кошти мені терміново потрібні на лікування, у відповідь, ми співчуваємо, зробимо все необхідне.
Люди це жах якийсь, забрати кошти дуже проблематично!!!
Сказати що я не рекомендую Абанк, це нічого не сказати!!!
Деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки.
Детальна інформація щодо порядку розгляду зазначена у пункті 3.3.25. з підпунктами: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk.
Ми завжди відповідально ставимось до питання регламентів та робимо все можливе для їх виконання.
Для уточнення деталей ми написали Вам в особисті повідомлення. Надайте, будь ласка, відповідь. Будемо раді розібратись детальніше.