Заблокували карту без причини
- natashaGra
- 25 июня 2024, 8:08
Так есть же шанс получить 30 процентов от 17000 , потому и заблокировали. После штрафа НБУ у банка количество блокировок возрастёт в разы
- Fantomas2020
- 25 июня 2024, 11:14
У финшмона банка, который блокирует счёт за поступление 30 грн. явно не все дома. На 30 грн. можно, например, пополнить кому-то мобильный и вернуть затраты на карту. Банки обычно реагируют на трансакции свыше 5000 грн. Хотя если у Абанка цель поиметь с клиента 30% от 17000 грн. (5100 грн.), то тогда всё с ними понятно. Очередное подтверждение того, что держать собственные деньги в Абанке рискованно, можно на ровном месте потерять 30%
- Ярослав Синявський
- 25 июня 2024, 18:33
Напишіть які документи мені вам скинути
- Ярослав Синявський
- 26 июня 2024, 13:02
Закрили рахунок мого банку за 25 грн. Людина подала скаргу яку відразу ж відмінила.
Співробітники не відповідальні
Підтримка на низькому рівні
Саме головне коли я пишу скаргу що мене обманув шахрай реакції 0, а коли на мене подали скаргу за 25 грн і відразу ж людина відмінила скаргу, мені закривають рахунок
- natashaGra
- 2 июля 2024, 19:57
А может жалобу подал знакомый сотрудника из службы поддержки- такое тоже возможно. К сожалению этот банк не образец честности- может быть все что угодно
Деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальна інформація щодо порядку розгляду зазначена у пункті 3.3.25. з підпунктами: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk.
Кожна ситуація індивідуальна, безпідставне блокування неможливе. У випадку блокування, наші Спеціалісти детально інформують про які зарахування є питання та надають детальну інформацію про подальші дії для вирішення ситуації.
Вас інформували щодо необхідних для вирішення питання документів. Очікуємо від Вас підтверджуючи документи. За результатом перевірки з Вами зв'яжуться.