Минфин - Курсы валют Украины

Повернення коштів в результаті шахрайства

Євгеній Цапенко 2 апреля 2024, 14:54
Добрий день. 17.11. 2023р. я став жертвою телефонного шахрая. Піддавшись емоціям та не перевіривши інформацію, перерахував кошти (2000 грн.) з власної карти ПриватБанк на карту шахрая А-Банк. Зрозумівши свою помилку, звернувся у службу підтримки ПриватБанк та А-Банк. Потім було звернення до правоохоронних органів та відкрита справа. 01.04.2024 мені зателефонувала співробітник А-Банк та повідомила, що мої кошти буде повернено. Надавши свої реквізити, 02.04.2024 отримав втрачену суму в повному обсязі. Я був дуже здивований та водночас задоволений, так як на повернення коштів вже не розраховував. Не знаю подробиць розслідування моєї справи, але безмежно вдячний всім причетним, зокрема співробітникам А-Банк. Процвітання та успішної діяльності під мирним небом.
абанк
Підтримка àбанку 2 апреля 2024, 15:05
Дякуємо за високу оцінку та відгук, завжди раді допомогти! 🍏😊

natashaGra
natashaGra
2 апреля 2024, 14:56
Опять возврат средств из-за мошеннических действий. Так и хочется спросить у банка — как называется акция? О ней в соцсетях не пишут, на сайте информации об этом тоже 0
energolux
energolux
4 апреля 2024, 7:04
А банк врёт. Это фейковые коментарии, они их сами пишут. Криминальные дела открыты только на сам, А Банк.)

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Повернення коштів в результаті шахрайства