Минфин - Курсы валют Украины

Послуги

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Yuliia1988 31 марта 2024, 7:22
А-бак зупинився на своєму розвитку.Давно вже всі банки зробили можливість покупки ОВГЗ через застосунок. У цього ж банку зупинився розвиток.Ставки по валютним депозитам нікчемні. Якість обслуговування дуже низька. Майже всі позитивні отзивт на цьому порталі є накрученими самими співробітниками.Не раджу становитися клієнтом цього банку.
абанк
Підтримка àбанку 31 марта 2024, 10:53
Ми завжди цінуємо зворотний зв'язок наших Клієнтів, оскільки він допомагає нам покращувати якість наших послуг.
Щодо Вашого зауваження про зупинку розвитку. Ми ретельно аналізуємо потреби наших Клієнтів та впроваджуємо нові можливості та технології, які покращують наші сервіси.
Щодо відсоткових ставок по депозитам. Рішення по встановленню відсоткових ставок базуються на різноманітних факторах. Ми обираємо надійність, та стабільну роботу.
Хочемо зазначити, що ми не пишемо відгуки самостійно. Ми прагнемо забезпечити об'єктивність і достовірність всіх відгуків.
Банк продовжує свою роботу з повним зобов'язанням перед Клієнтами та зберігає стабільність фінансових показників. Фінансова звітність щодо роботи Банку прозора та відображена на нашому сайті.
Будь ласка, дозвольте нам знати більше про Ваш досвід або конкретні ситуації, з якими Ви зіткнулися під час обслуговування в нашому Банку. Ми написали Вам в особисті повідомлення надайте, будь ласка, відповідь.
Минфин
Ответ администратора
8 апреля 2024, 9:05
Відгук не зарахований (на 08.04.2024).

natashaGra
natashaGra
31 марта 2024, 9:27
Похоже к концу банка и идёт. Много подозрительных отзывов со сказочными ситуациями и наивысшими оценками. Надеемся администрация сайта не будет учитывать этот банк в своих рейтингах после ситуации с такими отзывами и их количеством
Lolik1837
Lolik1837
31 марта 2024, 10:55
«Надеемся администрация сайта не будет учитывать этот банк в своих рейтингах после ситуации с такими отзывами и их количеством»

Ага… Конечно же. Не будьте так наивны

В месячном отчете «минфина» за март мы опять увидим «А первое место зрительских симпатий с оценкой 3,3 (до 3,5) традиционно занял самый популярный банк сайта — Абанк»
xo4y xo4y
xo4y xo4y
31 марта 2024, 12:04
Согласен. Отзывы явно накручены,надеюсь что минфин это видит. Также согласен что приложение банка и сам банк стоят на месте.
31 марта 2024, 14:30
Да тут везде накрутка, только некоторые уже не скрывают
31 марта 2024, 16:55
Додаток у А-банку хороший, напевне один з кращих, якщо порівнювати з іншими банками. Не продає банк ОВДП — це не ознака зупинки у розвитку, їх не всі банки продають. І звідки у автора відгуку така впевненість, що всі позитивні відгуки про А-Банк — «накручені» ? Якщо у когось протилежна від автора думка, то це автоматично означає, шо опонент — співробітник банку чи бот ? Я клієнт А-Банку вже кілька років. Поки що мій досвід співпраці лише позитивний.
31 марта 2024, 20:12
Приложение: сейчас реально никаких развитий приложения. Замена кругового меню новым интерфейсом, — последнее крупное обновление, сейчас чисто незначительные изменения. К примеру у пумба есть регулярные платежи и можно настроить не только пополнение счёта и перевод на карту банка, но и жкх и переводы по ибан. Дизайн для любителей плиток а-ля виндовс 8\8.1. Всё сброшено в кучу. Поиск на главной странице и в вкладке другое разный и никак не связан друг с другом. Чтобы что-то найти — нужно знать где искать. А по поводу отзывов они тут везде странные. Например у людей проблема и всё равно 5 звёзд стоит. Не понятные табельные номера, у простого обывателя информаций про них вообще нет, поддержка пишет только имя. Нереальные случаи возврата после самостоятельного перевода. Всех в полицию посылают и в суды, а им возвращают деньги
31 марта 2024, 20:26
Звичайно, у кожного свій досвід і своя думка. Для мене, навпаки, додаток ПУМБа є менш зручним і функціональним. Регулярні платежі - для мене не особливо важлива функція, я цим не користуюсь. Ну, а з обслуговуванням у мене ніколи проблем не було. Хоча повторю — у кожного свої потреби, свій досвід, а відповідно і своя думка.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке