Вдячність
Я сьогодні звернулася в чат, А Банку, і дуже вдячна, за допомогу у вирішенні мого питання, питання ми вирішили, менеджер, був дуже вічливим, терпеливим, і пошагово все мені розказував і допомагав,
Підтримка àбанку
2 февраля 2024, 20:44
Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви з нами. Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
4 останніх відгука на цьому сайті, саме про цей банк і усі не про що, та 5 зірочок )
Наприклад Wasxydmnbfgcv77 має тільки один відгук, цей…
Смішно так набивати собі рейтинг …
А кліентів таке «відбілювання» має засмутити…
На мою думку банк дуже небезпечний для вкладів, оскільки у разі якщо банк розірве з вами стосунки, 30 відсотків ваших заощаджень банк забере собі.
Наприклад Wasxydmnbfgcv77 має тільки один відгук, цей…
Смішно так набивати собі рейтинг …
А кліентів таке «відбілювання» має засмутити…
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 3 февраля 2024, 12:20
Дякуємо за висловлені думки та важливий для нас зворотний зв’язок. Розуміння Ваших вражень дуже важливе для нас, і ми хочемо розкрити кілька моментів.
Щодо збільшення рейтингу, ми завжди вдячні за відгуки, які відображають реальний досвід користувачів. Наша команда завжди вдосконалює сервіс, слухаючи вас, і ваші відгуки важливі для нас. Кожен відгук залишається особисто Клієнтом та проходить перевірку модерацією сайту.
Хочемо наголосити, що ми завжди працюємо відкрито та чесно. Всі умови та правила є на нашому сайті та у застосунку АБанк24.
При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в А-Банку, кожен Клієнт надає згоду на те, що ознайомлений та погоджується з Умовами та правилами Банку. У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку, де у пункті 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі.
Також акцентуємо Вашу увагу на те, що якщо дотримуватись Умов та правил банку та не порушувати чине Законодавство, рахунок жодного клієнта не може і не буде заблоковано та закрито безпідставно.
- natashaGra
- 3 февраля 2024, 12:48
Банк категорически не прислушивается к многочисленным мнениям клиентов. Все обновления приложения без каких-либо глобальных изменений в лучшую сторону. Ситуация с дозвоном клиентам это как??? У меня ситуация с этими вашими звонками на работе штрафом закончилась. Отношение к клиентам как рулетка на какого оператора попадешь. Но пожелания клиентов оканчиваются отписками службы поддержки у меня таких 5 одинаковых было - сервис такой не очень нравится. А без суда и следствия забирать процент от счетов это вообще за гранью
Курс валют в абанке