Минфин - Курсы валют Украины

Банк не повертає мої кошти

Проблема решена
Boris60 1 февраля 2024, 16:04
2 місяц тому банк розірвав зі мною відносини в односторонньому порядку. В мене на рахунку було трохи більше ніж 6 тис грн. Тоді ж з банку мені прислали імейл з проханням надати реквізити для повернення коштів. Я написав що в мене немає іншої картки і зараз знаходжуся закордоном. Я запитав чи можу я надати реквізити картки іншого банку в січні коли повернуся в Україну і зроблю собі нову картку я отримав відповідь що так, можна надати і через 2 місяці.
Але коли я зробив собі нову карту, мене вже видалили з достатку а- банку, а на імейлі мені вже не відповідають. Тільки пишеться скрипт що нададуть відповідь на протязі 1 дня, але жодної відповіді немає. Скрини усієї переписки можу надати
Прошу повернути мої кошти
Будь ласка
абанк
Підтримка àбанку 1 февраля 2024, 17:00
Добрий день! Банк прийняв рішення розірвати укладені з Вами договори та закрити поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку.
Після прийняття даного рішення, доступ до застосунку, дійсно може бути обмежено.
Ваше питання вже вирішено. Кошти перераховано згідно вказаних реквізитів.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Банк не повертає мої кошти