Працівники А-банку зливають інформацію про клієнтів бандитам та колекторам
Цей банк не для зберігання коштів, лише для користування кредитними коштами. Про це вже багато написано …
- Гой Иванович под солями
- 23 января 2024, 21:36
Ха ха чел даже не понял что общался по видел связи с мошенниками, сотрудники любого банка не общаются в мессенджерах с клиентами
Курс валют в абанке
Потім 23.01.2024 мені дзвонять з невідомого номеру та представляються працівниками Служби Безпеки Банку А-банк і починають погрожувати та вимагати кошти, щоб я їм переказав, знають всі платежі, мій особистий номер телефону, суму яка на карті, та навіть знають про те, ЩО ВЧОРА Я СПІЛКУВАВСЯ З ОПЕРАТОРОМ ПО ВІДЕОДЗВІНКУ!!!
Після цього дзвонив в банк вони сказали, що це не їхні працівники телефонули мені!!!
І ось питання звідки в цих бандитів доступ до моєї інформації??? Можливо все-таки в банку працюють недобросовісні люди які за гроші зливають інформацію!!!
Прошу на це відреагувати!!!
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки, це може спричинити тимчасове блокування картки.
Банк діє відповідно до статті 60 Закону України «Про банки і банківську діяльність» від 07.12.2000 р. № 2121, тому не передає дані клієнтів третім особам, оскільки це є банківською таємницею. Якщо Вам телефонують з невідомих номерів ми рекомендуємо в жодному разі не передавати особисті дані, одразу звертатися до Служби підтримки та до правоохоронних органів.
На разі Ваше питання знаходить в роботі у відповідальних Співробітників.