А бан швидка готівка
А бан декілька місяців пропонував кредит швидка готівка на карту, та підвищював ліміт і от одного разу я подумав, а не зробити мені перекредитацію з трєх карток з високим річним відсотком на трохи менше в, а банку, та зручними платежами. Я оформив ту рссрочку зробив переказ перший нормально, другий вже через відео зв’язок і далі все заблоковано, основну суму я вже не можу перевести все заблоковано, тепер ті гроші висять заблоковані і тепер я розумію що маю платити за ті не вигідні карти та ще в, а банк за заблоковані кошти. Дуже не задоволений. Я все розумію махінації і все таке але я переводжу гроші на свої інші картки. І мені весь час задають тупі питання у відео дзвінку, гадаю ви то трохи перебрали з типом безпеки переказів з картки, я к би були сумами в сотні разів більше то може так і треба, а ле за ті копійки то того не варте.
Підтримка àбанку
13 января 2024, 10:58
Добрий день! Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально комфортним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені). При дзвінку наш Співробітник переконається, що номер знаходиться у Вас та кошти використовує власник. У разі виявлення шахрайських дій у нас буде можливість зберегти суму на карті та не допустити шахрайства. Звертаємо Вашу увагу, що всі запитання, які задають наші Співробітники під час дзвінку, відомі власнику рахунку та спрямовані на попередження шахрайства. Для можливості розібратись у Вашій ситуації детальніше, просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні.
Курс валют в абанке