Минфин - Курсы валют Украины

А-банк це дно. Підведе в будь який момент. Будьте уважні.

Проблема решена
equasd1 10 января 2024, 20:57
Кроче кажучи вже 8 днів розглядають документи о надходженні коштів. (перевищів ліміт у грудні) На карту не можу покласти перевести кошти. 2 дні діти не навчалися в школі потому що не міг заплатити за школу …
За регламентом 1 день! самі кажуть в чати. Але зараз черга якась створилася в тому департаменті хто займається цим питанням.
Я можу додати скріни але не бачу тут цієї можливості
абанк
Підтримка àбанку 11 января 2024, 10:27
Добрий день! Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта. Тому будь-які фінансові операції можуть потребувати підтвердження джерела походження коштів.
Приносимо вибачення, через збільшений термін розгляду. Ваше питання вже на контролі у наших Фахівців, наш Співробітник написав Вам в месенджер, надайте, будь ласка, відповідь.

equasd1
equasd1
11 января 2024, 13:06
Документи я вислав 2 січня! Про що мова ? Їх ніхто не розглядав та не збирався розглядати.
В мене є всі скріни з повідомленнями в Вайбер. Я ще знайду вільну хвилину щоб знайти де ці скріни виставити, бо скріни дуже епічні іх мають бачити люди
Тільки після того як я вчора тут написав сьогодні хтось зацікавився постійним клиєнтом мінімум з 3х останніх років.
Але враження це вже не змінить. Діти не могли навчатися в школі (платній) 2 дні бо татко не міг заплатити за неї, дуже довіряв А-банку))). Вчора поїхав відкрив інший рахунок заплатив за школу та потім написав відгук

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / А-банк це дно. Підведе в будь який момент. Будьте уважні.