Минфин - Курсы валют Украины

Банк не хоче допомогати своїм клієнтам

denis zik 5 ноября 2023, 12:59
Втрапив на аферистів коли подзвонив на службу підтримки щоб повернути кошти мені відмовили. Через пару днів подзвонили сб банку і почали казати що давай повертайся кошти с кредитки а далі сам розбирайся с шахраями. Користувався послугами банку більше 6 років за весь час не однієї просрочкі по платежами не було
І від банку не отримую ніякої допомоги у вирішенні мого питання. Хоча всі документи що потрібні щоб доказати що я втрапив на аферистів які виманили с мене кошти я відправив
абанк
Підтримка àбанку 5 ноября 2023, 16:30
Нам щиро прикро, що Ви потрапили в дану ситуацію. Ми перевірили інформацію щодо описаної ситуації.
В момент звернення до служби підтримки було сформовано заявку на шахрайство та надано рекомендації, щодо дій в описаній ситуації.
Відсотки доки нараховуються в стандартному режимі, оскільки зобов'язання за заборгованість на рахунку Клієнта покладаються на Клієнта і визнання заборгованості недійсною можливе за рішенням суду після проведення розслідування.
На жаль, Банк не має можливості самостійно повертати кошти.
Сподіваємось на вирішення Вашого питання з боку правоохоронних органів. Банк буде сприяти розслідуванню та надасть всі необхідні дані за офіційним запитом поліції.

natashaGra
natashaGra
5 ноября 2023, 13:31
Сейчас ещё и 30 процентов с ваших денег на счетах заберут. Это «фишка» а-банка. А напишут почти наверняка текст тот же , что под сотней подобных отзывов

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Банк не хоче допомогати своїм клієнтам