Утримання коштів
25-го жовтня мою картку А-банку було заблоковано. Після зв’язку з співробітником останній поясним, що по моєму рахунку проводиться перевірка на протязі 5 робочіх днів. 30-го жовтня дзвонить спеціаліст банку повідомляє, що мій рахунок було заблоковано через скаргу клієнта в шахраїстві по одному з моїх платежів. Мною на протязі години були передані спеціалісту всі необхідні підтвердження, що я не є шахраєм! В той же час банк знову 5 днів необхідно розглядати мої документи. Це дуже довго! Точно така ситуація на моно банку — вирішилася за 15 хвилин. Я надаю усі підтвердження, що з моєї строни немає жодних шахраїських дій, там нічого перевіряти такий довгий час. У вік інформації такі питання мають закриватися на протязі години.
Підтримка àбанку
1 ноября 2023, 19:27
Добрий день! Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Поки проводиться перевірка, картка може бути тимчасово обмежена. Взяли Ваше питання на контроль та передали Спеціалістам на пришвидшення вирішення. За результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник, зробимо все можливе для скорішого вирішення.
- natashaGra
- 1 ноября 2023, 19:29
Тут только одно приходит на ум- банку невыгодно быстро разблокировать ваши средства. Наверное у банка назревают финансовые проблемы
Курс валют в абанке