Заблокували картки
- SvitlanaKelly
- 17 октября 2023, 15:56
Була подібна ситуація)
Сказали чекати 7 днів. Потім 30 ,потім ще 30 . І так три місяці. Потім пішла на відділення і просиділа добу. Не виходила поки не розблокували. Тому рекомендую діяти саме так. До речі,після розблокування знову поклала на картку 800 гривень,які банк так і не повернув. Тому будьте обережні
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 17 октября 2023, 17:04
Доброго дня! Бажаємо розібратися в описаній ситуації більш детально. Написали Вам в особисті повідомлення.
Курс валют в абанке
Зворотнього звʼязку зовсім немає. Потрібно виписувати кожного дня, щоб зрозуміти чи треба надати їм додаткову інформацію чи ні!!!
Постійно пишуть, що чекати треба 1 робочий календарний день. Передали інформацію профільним спеціалістам (Це просто пуста писанина).
В мене такі відчуття, що вони взагалі нічого не перевіряють. Жахливе те, що зворотнього звʼязку взагалі НЕМАЄ!!!
Скільки мені ще чекати треба!
Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта.
Документи надані Вами, були надані не в повному обсязі.
Згідно Умов та правил Банку п. 3.3.11. Банк має право припинити договір в односторонньому порядку. Наш Співробітник вже зв'язався з Вами. Очікуємо заяву з реквізитами для перерахунку залишків.