Блокування акаунту-карти, без пояснень!
Даний банк заблокував карту з коштами, жодних пояснень не надають, підтримка також не компетентна, жодної відповіді не дають. Говорили, що вони типу телефонували, але по факту жодного дзвінка не було, потім через додаток вийшли на відео звʼязок, чекали 40 хвилин оператора на відео звʼязок, написало, що втрачено зʼєднання і пишіть в телеграм, написали в телеграм, вони написали чекати 3 дні! Жодних доказів не надавши. Не дбале ставлення до клієнтів, блокування без причини і пояснень! Вимагаю негайно мені розблокувати акаунт і дати пояснення за свої дії!
Підтримка àбанку
2 октября 2023, 15:59
Добрий день! На жаль, Ви не вказали Ваші дані для детальної перевірки у заявці на Мінфін. Ми бажаємо перевірити всі Ваші звернення до нашої Служби підтримки та всю інформацію по цій ситуації. Зробимо все можливе для скорішого вирішення Вашого питання, просимо Вас надати нам відповідь в особистих повідомленнях.
Автор. Помнится мне УЖЕ БЫЛ ПОДОБНЫЙ ЖЕ ОТЗЫВ , практически слово в слово. И про то, что не позвонили, и про то, что звонка оператора ждали и не дождались и про то то, что «написать в телеграм «
Зачем дублировать одни и те же отзывы под разными логинами? Или вы думаете, что если 2 раза дадите один и тот же отзыв , то и проблема в 2 раза быстрее решится ?
- Юрій Юрченко
- 2 октября 2023, 17:42
Тобто? Виходить , що я правий в тому , що так вчиняють з клієнтами. Я хочу дізнатись причину, а мені говорять чекати і конкретно нічого не пишуть. Тому я запитую тут! Я б подивився на Ваш стан , коли ваші кошти без причини заблокують.
Курс валют в абанке