Минфин - Курсы валют Украины

Акцент -банк,це банк де вам довіряють.

Qwertyty 4 августа 2023, 23:00
З А-банком співпрацюю вже близько 7 років,і цілком задоволений роботою банку.Перш за все, що можна відзначити, це довіра банку до клієнта, оскільки я є клієнтом мінімум чотирьох банків, але саме довіра і умови співпраці А-банку, спонукають мене віддавати перевагу саме йому.Великий кредитний ліміт на карті, ліміт на кредит готівкою та ліміт на покупки при оплаті частинами, дають мені впевненість у завтрашньому дні.Оскільки не дивлячись на те що я достатньо заробляю, у житті можуть бути моменти, коли заощадження вичерпуються,і тоді банк приходить на допомогу.Дуже зручно купувати товари, розбиваючи покупки на кілька платежів, при чому не доводиться витрачати одразу велику суму грошей.Дуже приємний бонус це категорії кешбеку: по своїй діяльності, мені часто доводиться заправляти автомобіль на АЗС та купувати товари у продуктових магазинах.Окрім того що я отримую кешбек на покупки, маю ще й знижки на товари у магазинах партнерах, що не може не радувати.Завдяки цьому я маю додатковий пасивний дохід у кілька сотень гривень на місяць.Програма банку, купити валюту на вклад, свого часу допомогла мені зберегти свої заощадження у валюті,і не втратити на мінливому курсі.Починаючи співпрацю з банком, я сплачував кредити, приносячи йому дохід; сьогодні ж, банк дає мені можливість отримувати приємні бонуси за співпрацю,і послугами банку я користуюсь щодня.А-банк, це банк для людей,і це підтверджує мій власний досвід.
абанк
Підтримка àбанку 5 августа 2023, 9:22
Добрий день! Дякуємо, що обрали наш Банк для обслуговування. Ваша підтримка мотивує нас працювати краще! 🍏😊

Курс валют в абанке

EUR 43.1 44

Курс валют в абанке

EUR 43.1 44
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Акцент -банк,це банк де вам довіряють.