Банк сприяє шахрайству
А-Банк, ви самі читали вашу відповідь? Давайте розглянемо її разом. Отже, цитую:
1. «В момент звернення до служби підтримки картку одразу було заблоковано співробітником.»
2. «Щодо спроби оформити кредит у Банку виникли підозри, що саме клієнт виконує дану операцію тому її було заблоковано до підтвердження клієнтом.»
Я вірно розумію, з вашого боку все ок і ніякого кредиту немає? «Карту було заблоковано, у банка виникла підозра, що саме клієнт оформляє операцію.»
І виходячи з цього, ЯКЩО ТАК ДІЙСНО Є НАСПРАВДІ, то я б тільки подякувала банку за пильність і поаплодувала. Бо якщо клієнт роками не користувався послугами банку, а тут згадав, з якогось переляку, і одразу оформлення кредиту, не персонально, то у банку це точно має викливати підозру.
АЛЕ, поясніть тоді наступне:
1. Чому тоді надійшло у вайбер повідомлення від вашого банку щодо погашення поточного кредитного платежу? https://i.imgur.com/Kyu3chy.png. Ви ж самі више у відповіді написали, що кредит було заблоковано, бо виникла підозра, що саме клієнт виконує операцію
2. Далі ви пишете «Сподіваємось на вирішення Вашого питання з боку правоохоронних органів, оскільки в даному випадку поверненням коштів займається поліція.» ТО КРЕДИТ Є ЧИ ЙОГО НЕМАЄ?
Якщо банком на звернення клієнта було заблоковану карту і спробу оформлення кредиту, то до чого тут ваші сподівання на вирішення питання з боку правоохоронних органів, про яке повернення йде мова? Якщо вище ви пишете, що заблоку видачу кредиту.
АЛЕ, поясніть тоді наступне:
Дякую за дзвінок, поспілкувалася зі співробітником банку. Ситуацію зі свого боку пояснили, принесли вибачення, проговорили подальші дії.
- natashaGra
- 5 августа 2023, 19:27
Ответ банка просто с потолка. Нестандартная ситуация — сценариев написанных заранее нет, а надо что-то ответить. С этим банком вообще все странно как по мне. Отзывы диаметральные совершенно, в отделениях ну просто вязнут менеджеры — чтоб карту оформила
Курс валют в абанке
EUR | 43.1 | 44 |
Нам щиро прикро, що Ви потрапили в дану ситуацію.
Ми перевірили інформацію щодо описаної ситуації. В момент звернення до служби підтримки картку одразу було заблоковано співробітником.
Стосовно звернення в Службу Підтримки, ми вже перевірили діалог та опрацювали його зі співробітниками.
Сподіваємось на вирішення Вашого питання з боку правоохоронних органів, оскільки в даному випадку поверненням коштів займається поліція. Наш Банк буде сприяти розслідуванню та надасть всі необхідні дані за офіційним запитом.