Минфин - Курсы валют Украины

Банк який ну дуже мімікрує під мікрофінансові будки

Impossible 9 июня 2023, 11:09
Взяла кредит на телефон у м.Куп'янськ за місяць до повномасштабної війни з росією, була під окупацією, сказали що до кінця війни будуть кредитні канікули, потім окупанти відключили всі засоби зв’язку. І виявляється банк списував мені борги коли я була в окупації, хоча я взагалі ніяк не могла гасити кредит, і потім коли деокупували мені не до вашого банку і боргу було. Банк замість цього почав дзвонити 10 раз у день людині з вадами слуху, я не можу розмовляти по телефону!!! А тепер віддав мій кредит якимось колекторам і мені ще треба цим баригам дзвонити домовлятися як закривати кредит. Ви знущаєтеся з мене так? Я вже внесла 2 тисячі але ви мою справу всеодно віддали
абанк
Підтримка àбанку 9 июня 2023, 12:58
Доброго дня!
Банк розуміє ситуацію, що склалася, тому не нараховує пені та штрафи за несвоєчасне внесення платежів, однак обов'язковий платіж за кредитом необхідно вносити згідно з графіком. Звертаємо Вашу увагу, що нарахування відсотків за кредитом відбувається у стандартному режимі, тим самим за відсутності погашення сума Вашої заборгованості збільшується і платежі будуть накопичуватися.
Для можливості розібратися у ситуації більш детально, ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.

9 июня 2023, 11:22
Но ведь Купянск почти год как освобождён. Вы за этот год так и не решили вопрос с кредитом ??? Это банка что ли вина?
9 июня 2023, 11:30
А насчёт «кредитных каникул» можете не переживать. Банк вам имеет право начислять только платежи и проценты на сумму долга . Штрафы и пени вам не насчитают . Так, что кредитные каникулы не отменялись
Strelok123
Strelok123
9 июня 2023, 12:22
Якщо ви людина з вадами слуху і телефон був вам потрібний виключно для спілкування в вайбер, телеграм, та інше, то такий смартфон можна було взяти до війни за 2500−3000 грн. Дуже цікаво, а якому смартфону ви віддали перевагу???
Jokets
Jokets
12 июня 2023, 15:43
А зачем вам так телефон если вы не можете пользоваться ним? Хм

Курс валют в абанке

EUR 43.1 44

Курс валют в абанке

EUR 43.1 44
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Банк який ну дуже мімікрує під мікрофінансові будки