Минфин - Курсы валют Украины

Відмова в виплаті кешбеку

Проблема решена
Валерій Антюхов 6 февраля 2023, 11:02
В лютому 2023 року банком були запропоновані категорії для кешбеку. Серед них була категорія Книги за яку банк обіцяв виплатити 10% кешбека. Мною була обрана саме ця категорія серед інших та активована. Вчора, 5.02.2023 року була здійснена купівля на сайті Амазон, який до речі завжди мав категорію Книги і на моє велике розчарування категорія Книги не була відображена в виписці платіжної операції і відповідно до цього не було нараховано кешбек. Вражений я звернувся до технічної підтримки стосовно цієї операції і мене завірили, що сталася помилка і платіж мав бути за категорією Книги і мені повинні були нарахувати кешбек 10%. За моїм зверненням оператор подав звернення на виплату кешбеку і завірив, що виплата відбудеться найближчим часом. Але, сьогодні 6.02.2023 на моє повторне звернення інший оператор повідомив мене. що виплати кешбеку не буде так як саме цей термінал (сайт Амазон) заблоковано для виплат кешбеку. Ось така сумна історія з махінаціями в українських комерційних банках, коли обіцяють одне, а по факту зовсім інше. До цього казусу добавлю ще й той факт, що в додатку курс продажу долара 37.45, а операція купівлі пройшла за курсом 38.0726. Дуже сумно і прикро,
А — Банк це банк розчарування 2023 року!
абанк
Підтримка àбанку 6 февраля 2023, 14:46
Доброго дня!
Дякуємо Вам за приклад, ми перевірили інформацію, всі умови для зарахування кешбеку Вами були виконані.
Ми нарахували кешбек на Ваш рахунок. Перепрошуємо за незручності.

Курс валют в абанке

EUR 43.1 44