Як мене, А банк пошив у дурні або не будьте жадібними як я
Курс валют в абанке
депозиту на рівні 0,5% чистого на рахунок кешбеку. Перед вікриттям УТОЧНИВ у оператора і він відповів що «трансфер бонус» діє на «вклад онлайн у будь-якому терміні» /маю переписку з оператором/.
15.11 відправив з картки ПУМБ на картку, А банку 10050 грн і відкрив депозит ЧЕРЕЗ застосунок А-банку на один місяць. Сьогодні, 16.11,
коли прийшов час нарахування кешбеку за «трансфер бонус», то мені його не далі і сказали, що у мене вклад зовсім не «онлайн», а
«стандарт строковий»!!!
Цікаво, що при відкритті через застосунок назва вкладу НЕ ПИШЕТЬСЯ і фактично ти про це дізнаєшся вже як після відкриття /і
відповідно ти не можеш його вже розірвати/.
Хитра схема заманювати клієнтів. Як тільки місяць пройде, гроші перекину у ПУМБ і відкрию вклад на місяць під 12%, а не під 10, до того ж, маю суму значно більшу від 10к.
Грати у рулетку з хитруганом А-банком більше не буду. Вдала зроблена 'схема' і дурника заманиш, і юрист не причепиться.
Інформація про назву та умови депозиту, відображається у додатку ABank24, перед відкриттям депозиту, при підписані договору.
Оскільки згідно з умовами депозиту «Online» оформлення можливе лише на строк 3, 6, 12 та 15 міс., при оформлені на менший строк, додаток автоматично пропонує оформлення депозиту «Стандарт Строковий», який, на жаль, не підпадає під умови програми трансфер-бонус, тому нарахувати додаткову відсоткову ставку можливість відсутня. Детальніше з умовами програми «Трансфер-бонус», Ви можете ознайомитись за посиланням: https://a-bank.com.ua/static/transfer-bonus.pdf
Ми обов'язково перевіримо діалоги з нашими Співробітниками та сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.