НАСПРАВДІ ХОРОШИЙ БАНК!!!
Неужели 3000 грн такая большая сумма, что близкие или друзья не смогли ее осилить?
- Daniel Pataki
- 12 июля 2018, 12:45
В жизни бывают разные обстоятельства и близкие и друзья бывают тоже разные!
- Daniel Pataki
- 12 июля 2018, 12:46
!
Мне нравится А-Банк, но какие бы сложные не были обстоятельства за кредитом наличностью к ним не пошел.А Вам рады так как сотрудники за договора получают бонусы :)
А чего отказывать при таких переплатах? :)
А чего отказывать при таких переплатах? :)
- Александр Держаков
- 15 июля 2018, 14:21
Я, когда мне светит что-то заработать — буду самым добрым и ласковым на свете…
Курс валют в абанке
У мене в лютому були фінансові труднощі звертався у ідея-банк там обзвонили всіх друзів і знайомих колег по роботі а кредиту не дали, у Monobank ходив там дали саму ідіотську відмову яку тільки можна дати — «УВАС ДОХОДИ ЗАВЕЛИКІ МИ ПЕРЕВІРИМО І ПЕРЕДЗВОНИМО» перевіряють по сьогоднішній день, аж ось пішов у А-Банк на віділення у Львові на пл Я. Осмомисла 3 попросив кредитку з лімітом на 3000грн А ДАЛИ АЖ 15000ГРН БЕЗ ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ І ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ-ЧУДОВИЙ БАНК мені помогли у саму скрутну годину мого життя а працівники дуже уважні (Я у віділення у Львові на пл Я. Осмомисла 3 бігаю майже через день навідміно від приватбанківского там на мене ще жодного разу не накричали хороше віділення!) а нещодавно у віділені у Львові на вул І.Франка 8 видали 5000грн (притому що кредитка тоді була в мінусі) по сервісу швидка готівка там теж дуже хороше віділення і дуже добрі працівники! )))
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.