Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 травня 2018, 20:06

Найголовніше за тиждень: Трудова еліта, скасування реєстрації WebMoney, облікова ставка і підвищення пенсій

Трудова еліта: у кого в Україні зростуть зарплати цього року

Українців привчають до думки, що вони коштують набагато дорожче, ніж їм готові платити роботодавці. В середньому зарплатні пропозиції в 2017 році зросли на 18%, а «апетити» претендентів — на 31%.

Скільки українці витрачають на покупку авто

У квітні порадувати себе покупкою авто зміг кожен тисячний українець. Найдешевші автомобілі продають наЧернігівщині, а найбільше купують у Києві. Такі дані приводить портал AUTO.RIA.

НБУ скасував реєстрацію WebMoney

Національний банк скасував реєстрацію внутрішньодержавної системи розрахунків WebMoney.ua.

Нацбанк зберіг облікову ставку незмінною. Відео

Правління Нацбанку прийняло рішення залишити облікову ставку незмінною на рівні 17% річних. Про це під час брифінгу заявив голова правління Яків Смолій.

СбербанкРФ ще раз спробує продати свою «дочку» в Україні

Сбербанк РФ робитиме четверту спробу продати український бізнес. Про це повідомив глава банку Герман Греф.

ВіЕс Банк дав добро на приєднання до ТАСкомбанку

22 травня 2018 року акціонери ВіЕс Банку прийняли рішення приєднати фінустанову до ТАСкомбанку. Про це банк повідомляє в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Оренда і продаж. Ціни на квартири в Києві в травні

У травні квартири на вторинному ринку Києва потихеньку дешевшали. В середньому по місту зниження склало 12%. Найбільше впали в ціні однокімнатні квартири в Шевченківському районі столиці — на 20%.

Не стало найбільшого акціонера Діві Банку

Помер найбільший акціонер Діві Банку Олександр Горбачевський, якому належало 40% статутного капіталу фінустанови.

Кияни знову сидітимуть без холодної води. Перелік адрес

Для надійної роботи систем водопостачання Київводоканал проводить ремонтні роботи, у зв`язку з чим буде відключено водопостачання.

Порошенко підписав закон щодо спрощення ввезення імпортних авто

Президент Петро Порошенко підписав закон про скасування перевірки відповідності транспортних засобів екологічним нормам при їх ввезенні в Україну.

Bitcoin прогнозують падіння до $7 тисяч

Вартість Bitcoin на тижні може впасти до $7 тисяч. Про це йдеться в прогнозі аналітиків ГК FOREX CLUB. Згідно з прогнозом, найпопулярніша криптовалюта не здатна оновити історичний максимум до тих пір, поки не буде оновлена її інфраструктура.

Ліга чемпіонів. Як змінилися ціни на оренду квартир в Києві

Скорий приїзд футбольних фанатів надихнув столичних власників житла. У період проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів оренда однокімнатних квартир подорожчала в 18 разів, двокімнатних — в 24 рази.

Средний размер субсидий уменьшился почти на 60%

Средний размер назначенной субсидии для возмещения расходов на оплату ЖКУ на одно домохозяйство в апреле 2018 года уменьшился на 59% в сравнении с апрелем прошлого года — до 309,8 грн.

Гройсман анонсував подальше автоматичне підвищення пенсій

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяє подальше автоматичне підвищення пенсій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися