Розчарував супровід під час оформлення угоди
Купували квартиру за програмою «єОселя» в ЖК Oxford як сім’я військовослужбовця. На жаль, супровід угоди з боку забудовника залишив дуже негативне враження.
Оформлення проходило у Sky Bank. Представник забудовника приїхав на підписання документів, але фактично ніяк нас не супроводжував. Склалося враження, що його завдання було просто приїхати, поставити необхідні підписи та поїхати. Більшу частину часу він навіть перебував окремо від нас, в іншому приміщенні банку.
Особливо це було помітно на контрасті. Одночасно з нами оформлювали квартири ще дві пари від інших забудовників. Їхні представники весь час знаходилися поруч із покупцями, відповідали на запитання, детально пояснювали документи та загалом супроводжували людей протягом усього процесу. Після оформлення їм ще й вручили невеликі подарунки від забудовників.
Ми ж фактично весь час сиділи самі та самостійно розбиралися в тому, що відбувається.
Звичайно, справа зовсім не в подарунку — квартиру купують точно не заради нього. Але коли сидиш поруч і бачиш, як інші забудовники ставляться до своїх клієнтів під час такого важливого моменту, різниця в рівні сервісу дуже відчувається. Там покупця супроводжують від початку до кінця і на завершення залишають приємне враження, а у нашому випадку представник фактично просто приїхав підписати документи.
Це була наша перша купівля нерухомості, до того ж через «єОселю», тому в такий відповідальний момент хотілося отримати хоча б базовий супровід з боку компанії.
На щастя, дуже допомогла менеджерка Sky Bank Яна. Вона відповідала на наші запитання та пояснювала незрозумілі моменти. Фактично значну частину того супроводу, який ми очікували отримати від представника забудовника, ми отримали від працівника банку.
Коли людина купує нерухомість і проводить одну з найбільших фінансових операцій у своєму житті, на мою думку, присутність представника компанії поруч, готовність відповісти на запитання та пояснити процес — це базовий рівень клієнтського сервісу.

Коментарі