Економісти розповіли, що зараз відбувається з казною, скільки найближчим часом потрібно заплатити нашим кредиторам та як відреагує гривня на пікові виплати держборгу у вересні..

НБУ не бачить ризиків для валютного ринку через купівлю нерезидентами ОВДП

Попри певну волатильність короткострокового капіталу, наразі Національний банк не бачить ризиків для ситуації на валютному ринку через купівлю нерезидентами ОВДП.

Нацбанк не знає, що за нерезиденти купують українські ОВДП

Національний банк не проводить експертизу кінцевих бенефіціарних власників, які стоять за нерезидентами — покупцями ОВДП. Про це «Мінфіну» повідомили в Національному банку.

Рейтинг стійкості банків за 2 квартал 2019 року

«Мінфін» підготував рейтинг стійкості українських банків за 2-й квартал 2019 року. У першій п'ятірці немає нових облич. Як і раніше, до топ-5 увійшли виключно банки з іноземним капіталом. Зате в десятку лідерів увірвався ПУМБ, розбавивши список «іноземних» та державних банків.

Глава ФГВФО: До кінця 2020 року ліквідуємо 83 банки

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує до кінця 2020 року ліквідувати 83 банка. Про це заявила глава ФГВФО Світлана Рекрут.

Куди ефективно вкласти 1000 доларів (відео)

Фінансовий портал «Мінфін» продовжує серію важливих питань на фінринку на своєму youtube каналі.

monobank планує випуск дебетових карт для залучення зарплатних проєктів

monobank планує найближчим часом почати випуск дебетових карток. Це необхідний крок для того, щоб мобільний банк мав змогу запропонувати українцям альтернативу класичним зарплатним карткам, пояснив Дмитро Дубілет.

В Україні змінять правила виплати субсидій

Уряд змінить порядок виплати монетизованих субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Тепер, крім відділень Ощадбанку та Укрпошти, отримати пільги готівкою можна буде в будь-якому іншому банку, включеному до переліку уповноважених банків.