За підсумками першого кварталу 2019 року співвідношення державного боргу України до ВВП знизилося до 59%.

Верланов назвав пріоритетні завдання новоствореної ДПС

Призначений головою Державної податкової служби України Сергій Верланов виступає за демілітаризацію служби і виведення податкової міліції з її складу.

В Україні можуть ввести загальне декларування доходів

Команда Володимира Зеленського підготувала законопроект про введення в Україні загальнообов'язкового декларування доходів громадян.

Суд відмовив Нацбанку у знятті арешту з активів Коломойського

Київський апеляційний суд відмовив Національному банку в знятті арешту з активів компаній, пов'язаних з колишнім власником Приватбанку Ігорем Коломойським.

Середня зарплата в доларах досягла рівня 2013 року. Інфографіка

Середня заробітна плата штатного працівника в Україні в березні 2019 року в доларовому еквіваленті майже досягла показника березня 2013 року і склала 10 237 грн, або 385 дол.

Які банки були збитковими в 1 кварталі

Національний банк повторно опублікував результати роботи банків за 1 квартал 2019 року. За підсумками перших трьох місяців в «мінусі» було 8 банків. Найбільший збиток у Сбербанку. Найбільший прибуток — в державного Приватбанку.

Нацбанк підвищив ліміт на репатріацію дивідендів

У межах валютної лібералізації Нацбанк підвищив ліміт на репатріацію дивідендів з 7 до 12 млн євро на місяць. Це послаблення не буде критичним для збереження макрофінансової стабільності. Водночас воно сприятиме поліпшенню інвестиційного клімату в Україні, запевняють у Нацбанку.

Нацбанк представив дорожню карту скасування валютних обмежень

Обмеження, які зараз діють на валютному ринку, актуальні для підтримки макроекономічної та фінансової стабільності, проте всі вони будуть поступово скасовані. Про це йдеться у першому звіті Нацбанку про запровадження заходів захисту.

monobank підключився до BankID

monobank підключив BankID. Тепер його клієнти можуть користуватися сервісами iGov та інших державних порталів.