На паузі: чому українцям не поспішають підвищувати зарплати

В Україні стало більше роботи. За даними Державної служби зайнятості, вперше за останні чотири роки в Україні зросла кількість працевлаштованих громадян — до 16 млн. осіб, і скоротилося офіційне безробіття — до 9,7%. Кількість вакансій у базі Держслужби збільшилася на 8% — до 616 тис.

Monobank запускає депозити у валюті

Monobank запустив для бета-користувачів банку депозити в доларах та євро. Про це в своєму телеграм-каналі написав один із засновників банку Дмитро Дубілет.

НБУ виявив схемні транзитні операції на 22,64 мільярда гривень

Левова частка схемних операцій, проведених через банки, які виявив НБУ в 2017-2018 році, припала на так звані фіктивні транзитні операції, метою яких є або подальше виведення капіталу, або переведення в готівку.

Гривня дуже сильно недооцінена — екс-трейдер JP Morgan

Українська гривня дуже сильно недооцінена — реальний курс на даний момент — 24-25 грн/долар. Про це на Першому валютному форумі заявив колишній трейдер JP Morgan і Deutsche Bank Роман Сульжик.

НБУ дозволить валютні операції всім операторам поштового зв'язку

Право на проведення валютних операцій отримає не тільки «Укрпошта», як національний оператор поштового зв'язку, а й інші оператори поштового зв'язку.

МВФ назвав 4 умови для виділення траншу Україні

Україні для отримання нової програми співпраці з МВФ необхідно виконати мінімум 4 умови.

Автоматичне осучаснення пенсій почнеться з 1 березня 2019 року — Рева

У березні 2019 року буде проведено осучаснення пенсій за впровадженою Пенсійною реформою формулою — сумою 50 відсотків зростання рівня інфляції та 50 відсотків зростання середніх зарплат за 2018 рік. Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева.