Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Рів'єра 2 - Одні проблеми

Stanislav Varenko Stanislav Varenko
2 ноября 2018, 4:51
без оценки
Відгук для потенційних інвесторів. Я інвестування у нежитлових приміщення на Рів'єра 2 біля Осокорків ще осінню 2017 року. Повністю виплатив всі кошти січневого 2018. Обіцяли якнайпізніше пустити на ремонт приміщення максимум у серпні 2018. Клялися що все здадуть як треба. Попросили підписати у квітні акт прийому приміщення — хоча і близько щн не побудували. Пішов на зустріч і погодився.
Пофакту на сьогодні будинок не добудований — нема котлів і газу. Так само на першій Рів'єрі — чув як латиський власники, що зробили ремонт а заселятися не можуть. Бо без газу нема опалення та гарячої води. Так якак я вже підписав як здачі, то тепер не зможу навіть подати до суду за затримку будівництва.
Але найцікавіше було потім. Просив зробити другий вхід до офісу із двору — все готовий був все оплатити. Категорично відмовилися — а є така в них персона головний інженер Саєць — так той спеціально все саботував. Такого відношення до інвесторів ще не бачив. Декілька місяців відфутболювали з цим входом. Причому всі — від відділу продажу до директора Статус груп. Як я зрозумів, їм по фігури інвестори і після того, як ви їм заплатите — ви і ваші проблеми їх не цікавлять на 100%. Це не перебільшення. Я сам почав робити проект з усіма погодженням другого входу — що обійдеться мені у великі кошти — а вони навіть погодити встановлення опор на сходи не хочуть. Просто жахлива компанія якась — я приношу гроші і я інвестор — а відношення як у Радянському Союзі — ідіть геть і не заважають працювати. І це не тільки моє враження. На словах все кажуть будемо робити — і абсолютно нічого не роблять. Категорично не рекомендую мати справу — я тільки уявляю, які ще проблеми буду мати потім. І не подумайте що це чорний піар — я бьются з ними вже 10 місяців. Без шансів. Не вкладають гроші у таких людей. Дуже ризиковано.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Все застройщики / Статус Групп / Отзывы / Рів\'єра 2 - Одні проблеми