Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Стало краще з жк Нова Англія, але є нюанси

egerf egerf
6 мая 2018, 11:32
без оценки
Перестарались з архітектурою, вона вульгарна як на мене. Наляписті багети з пінопласту виглядають недолуго на будинках такого розміру. Британський квартал виглядає набагато приємніше для очей. Жаль, що в Києві немає єдино витриманого архітектурного напрямку.

Якість будівництва — в людей сиплеться стяжка і т.д. Обіцяють поправити, але при цьому наполягають на підписанні акту прийомки-передачі. якщо є можливість — краще не підписувати і чекати доки поправлять стяжку.

Затримки є та постійна брехня у відділі продажу, аби загалом до року затримки не дійшло. Кожен раз говорять про нові терміни. Вже був і грудень, і січень, і лютий, і березень і т.д. Чому б відразу не сказати, що все буде ближче кінця серпня (як приклад)?

Високі ціни, поруч з дільш доступними жк, при всіх недоліках просто неоправдані: Паркленд, Лікоград, Лимонад, Еврика (хоча еврика не конкурує з НА) і т.д.

З такими темпами будівництва для жителів перших черг означає постійне життя поруч з млявим будівництвом. Як вважаєте, до 2025 впораються?

Планування 1к квартир-вагонів з 1 віконечком — це просто знущання над людьми. Хоча на форумах декому і подобається таке, мабуть менеджерам с відділу продажів.

Не зважаючи на всі муніси я загалом дуже рада, що знесли завод і побудують не найгірший комплекс замість промзони. Надіюся, що все ж будуть втілені в життя дитсадок і достатня кількість підземних паркінгів. Бо через Лікоград в радіусі 2км немає де залишити авто.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Все застройщики / Royal House / Отзывы / Стало краще з жк Нова Англія, але є нюанси