ЦЕ ПРОСТО ЖАХ
Я прокляла той день, коли вирішила інвестувати в Ріел. 2 роки затримки і постійна, безпросвітна брехня. І вони настільки вже звикли брехати і викручуватись, що неможливо розмовляти.
Здача будинку була запланована на грудень 2024 рік. Я розуміла, що буде затримка, але розраховувала на комунікацію. В 2024 році зробили коробку і вона стояла так рік. В грудні 2025 перенесли здачу на травень 2026 офіційним листом. Все літо годували «от-от готуємо документи», вже комісія виїжджає, підпис буде в серпні! Дзвоню в липні «вже роботи всі доробились», тільки документи, жовтень — це з запасом. Дзвоню в кінці серпня — ще не подали документи, грудень «орієнтовний термін». І в договорі ЗВІСНО ж є «корегування термінів». Два роки — це не корегування! За цей час можна повністю побудувати інший будинок.
Короче схема працює так: вони привозять вас на майданчик, де стоїть кран і робітники, кажуть, що робота іде, інвестори розкуповують той будинок, вони кидають то все і починають будувати щось інше. І так по колу.
Купуйте ГОТОВИЙ будинок чи квартиру, не звязуйтесь з цим забудовником. Ви ДУЖЕ пошкодуєте. Хоча мені і не було терміново і я думала, що готова чекати — неможливо боротись з цією брехнею і відсутністю комунікації і повне нерозуміння коли це закінчиться