Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ЖК «Місто Квітів», вул. Тираспільска, 43 - «Обрій»

Bogdan Vaskovsky Bogdan Vaskovsky
10 ноября 2017, 21:52
без оценки
Ходили пішки двома шляхами від метро: якщо йти по парку паралельно дорозі — вийшло далеко — майже 25 хв.
в теплу гарну погоду відмінно, парк красивий, класне чисте повітря, йти приємно було… але взимку або з сумками так не походиш)) швидший шлях вийде якщо піти уздовж стоянки, переходити ж/д шляхи і потім по доріжці через якийсь лісок… виходить 15 хвилин… але я б там ввечері не ходив, а дитину свою не пустив би навіть вдень туди…
але в принципі і маршрутки ходять близько від дому, при необхідності можна скористатися… з транспортом там не проблема…
Про ЛЕП… це головна причина по якій цей варіант для нас неприйнятний. навіть незважаючи на те, що дуже сподобався і парк і дендраріум поруч… по нашим нормам, звичайно, там все відповідає, але якщо враховувати, що в цивілізованих країнах допустима норма магнітного випромінювання в 10 разів менше, то мене дуже сильно насторожує така близькість до дому. тим більше, що навіть якщо на даний момент ближні ЛЕП резервні, це ще не означає що вони не будуть працювати в майбутньому як основні… ну, це звичайно не означає що все так погано. і безумовно для менш недовірливих там цілком буде комфортне місце для життя. я просто з недовірливих — не зміг би поруч жити з цими ЛЕПами за вікном ...)
Ответ застройщика
Обрий
IBKObrii
ІБК ОБРІЙ
14 ноября 2017, 17:43
Шановний Богдан, дякуємо за відгук! В свою чергу хочемо відзначити наступне.
Піклуючись про безпеку і спокій своїх інвесторів ІБК ОБРІЙ літом 2016 року звернулась до державного підприємства «Київський експертно-технічний центр Держпраці» з проханням провести дослідження електромагнітного поля, радіаційного фону і складу атмосферного повітря на будівельному майданчику житлового комплексу по вул. Тираспольська, 43 в Подільському районі Києва.
Згідно з результатами досліджень на території розташування паркового кварталу не виявлено негативного впливу на організм людини від ліній електропередач.
Були проведені виміри в різних точках будівельного майданчика: місці будівництва дитячого майданчика, прилеглих до ЛЕП територій житлових будинків, на рівнях різних поверхів житлових приміщень, в також місць, де будуть розташовані офіси, та інфраструктурні об’єкти. Виміряні значення порівнювались з гранично допустимими рівнями. Можемо заспокоїти всіх, що отримані дані в сотні та тисячі разів нижче норм.
Також буди перевірені радіаційний фон та концентрація шкідливих речовин.
Радіаційний фон відповідає вимогам норм радіаційної безпеки, а концентрація шкідливих хімічних речовин в атмосферному повітрі не перевищує гранично-допустиму концентрацію.

Комментарии - 5

+
0
Вер Вера
Вер Вера
15 ноября 2017, 21:29
#
А что такое леп? А мне так нравиться, и визуально красиво, и название такое, мило звучит «А я живу в місті квітів». Но мі там не живем((. А то что все по радиации хорошо, єто супер, очень важно, что застройщик заботиться о таких моментах. а у вас есть проєкт с єтажностью не больше 8?
+
0
Bogdan Vaskovsky
Bogdan Vaskovsky
15 ноября 2017, 22:34
#
Лінії електропередач це і є ЛЕП, вони є джерелом електромагнітного випромінювання, і його рівень впливає на нас. І часто продати житло поруч з ЛЕП — велика проблема. Ряд західних досліджень свідчать, що при проживанні поблизу ЛЕП підвищується ризик ряду захворювань, причому саме через магнітну складову електромагнітного поля — саме через її підвищений рівень, небезпечний поріг щільності магнітного потоку оцінили в 0,1 мікротесла (мкТл). Так, шведські вчені встановили, що у людей, які проживають на відстані до 800 м від ЛЕП напругою 200 кВ, статистично частіше зустрічаються лейкози, пухлини мозку, онкологія молочної залози. У чоловіків знижується репродуктивна функція.
І справа навіть не в електромагнітному полі, вірніше, не тільки в ньому. ЛЕП — це джерело підвищеної небезпеки: ураганів, обривів проводів, потрапляння блискавок в опори ЛЕП — всього цього, на жаль, не можна виключити.

Для забудовників — якщо є вибір, будівництво під ЛЕП, звичайно, небажано. Теоретично, житловий будинок, розташований поблизу ЛЕП, можна захистити. Від електричного поля добре захищає заземлений дах з профнастилу або металочерепиці, арматурна сітка всередині стін (тому залізобетонні стіни найкраще послаблюють радіохвилі). Але дах і сітку необхідно надійно заземлити. Для придушення магнітних полів промислової частоти може додатково знадобиться екранування феромагнетиками або багатошаровими «пирогами» зі спеціальних сортів сталі.
+
0
Bogdan Vaskovsky
Bogdan Vaskovsky
15 ноября 2017, 22:19
#
Дякую Вам за відповідь, дуже вичерпно, чи є у Вас можливість дати точні цифри згідно досліждень?
+
0
Bogdan Vaskovsky
Bogdan Vaskovsky
17 ноября 2017, 22:06
#
Та моя думка все ж незмінна — купувати чи будувати новий будинок, все-таки, краще подалі від ЛЕП. І не тільки через можливість впливу на здоров'я. Величезну роль може зіграти і психологічний-фактор, коли реальна небезпека буде куди менше, ніж фобії мешканців.
+
0
floura
floura
17 ноября 2017, 22:17
#
Да, я с Вами полностью согласна!
Вообще, честно говоря, интересует тема о накопительной составляющей для людей пребывающих в зоне ЛЭП. Мой папа работал в электросетях. Среди людей, которых он знал — среди работавших в службе — долгожителей нет. Умирают до 70 лет. В основном от рака. Делайте выводы.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Все застройщики / Обрий / Отзывы / ЖК «Місто Квітів», вул. Тираспільска, 43 - «Обрій»