Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Финалист Конкурса «Знак Качества»

Василий Попов Василий Попов
6 августа 2019, 20:47
5
Житловий комплекс «Семицвіт» від «Інтергал-Буд» в місті Львів отримав нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії: Житлові комплекси!
Житловий комплекс «Семицвіт» — концептуально новий проект у Львові, реалізований компанією «Інтергал-Буд», що працює з 2003 року і може похизуватися неабиякими результатами у сфері будівництва житлової та комерційної нерухомості в Україні та є лідером галузі Львівщини
Унікальність ЖК «Семицвіт» не лише у локації, але й у концепції. «Місто в місті» — абсолютно новий проект, який повністю відповідає на запити сучасного мешканця мегаполісу і дарує справжній комфорт за доступною ціною.
Життя у «СЕМИЦВІТ» — справжнє життя у Львові
Локація житлового комплексу просто ідеальна і це не перебільшення, позаяк поряд є все, що потрібно, інфраструктура дійсно вражає – від крамничок та ресторанів до великого ринку, від дитячого садочку та школи до офісних центрів, від аптеки до лікарні, від дитячого майданчика до цирку та розважальних закладів.
Компанія Знак Якості нагородила колектив почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»!
Вітаємо впевненою перемогою, хай і надалі всі перешкоди на шляху до наміченої цілі будуть легко подолані. Бажаємо сили духу, мужності, активної життєвої позиції.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Все застройщики / Интергал-Буд / Отзывы / Финалист Конкурса «Знак Качества»