Минфин - Курсы валют Украины

Установить
88601012
Владимир Яськов
16 сентября 2019, 21:47
Владимир
Здравствуйте, Сергей. Нужна консультация эффективному использованию средств, накопленных НСЖ ТАС (Ейгон) и по оптимизации пенсионных накоплений в НПФ. Заранее благодарен, Владимир
Ответ эксперта
uainvestor
uainvestor
17 сентября 2019, 11:17
Добрий день, Володимире.
На особисте питання можу надати особисту відповідь (варто глянути на ваші документи, — поліси. контракти, — і ваш, сім'ї, фінансовий стан), а на загальне питання відповім загально.
На мій погляд, ефективно використати накопичення в НСЖ чи НПФ, — це означає. перевести їх у грошові потоки. У рамках НСЖ можна отримати довічну пенсію, пенсію на певний термін або отримати всю суму і самостіно придбати інший актив (ще один поліс, пенсійний контракт, орендну нерухомість, бізнес). У НПФ довічну пенсію можна отримати тільки через НСЖ, а також, пенсійні виплати на будь-якій строк. від 10 років, а одноразову пенсійну виплату можна використати, як і в НСЖ. Коли пенсійних контрактів кілька, то з'являється можливість користатись накопиченнями більш гнучко, розриваючи їх почергово, в різні терміни.
Я не пишу за банківськи депозити, бо лише НСЖ і НПФ мають податкові пільги і знижку від держави (а це 18% доходу) від всіх внесків (за умови офіційного працевлащтування, з оплатою податку на доходи).
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться