Минфин - Курсы валют Украины

Установить
VlaDonUa
VlaDonUa
4 июля 2019, 21:20
Владислав, Днепр
Добрый день.
Что-то можете рассказать из своей практики относительно инвестирования средств на недолгий срок в облигации государственные?
В сравнительно не больших суммах 50 — 200 тыс. грн. для простого физ.лица
Спасибо.
Ответ эксперта
uainvestor
uainvestor
9 июля 2019, 14:37
Добрий день, Владиславе, дякую за своєчасне питання.

Дійсно, наразі інвестування в ОВГЗ в Україні актуальне. Але моя власна практика обмежується використанням НПФ, більшість з яких мають їх майже до 50% своїх портфелів. Крім того, ОВГЗ купляють інвестфонді, страхові компанії і приватні інвестори. На мій погляд, найкращою компанією на ринку ОВГЗ. є ICU: https://www.icu.ua/ Вона управляє ВПФ «Династія» і ЗНПІФ «Інвестиційний Капітал — Фонд Облігацій», також і приватними портфелями.
Як я вже зазначав у блозі: https://minfin.com.ua/blogs/uainvestor/122330/, нам, пересічним українцям, не на разі збагачуватись, достатньо подолати бідність і вижити в складних умовах війни і безладу. Тому, моя пропозиція — почати з «Династії», а бонусом до пенсійного контракту, отримати контакти менеджерів ICU, як виявиться бажання до більшого (від 100 000 грн.).

Відсьогодні я починаю нову освітну фінансову кампанію з назвою: «Що ви хочете знати про пенсійне і фінансове убезпечення в Україні? — Спитайте учасників».
Я буду відповідати тут, в інтернеті, і особисто, — на питання стосовно НПФ, НСЖ, нерухомості і мережевого бізнесу MLM, учасниками котрих я є вже більше 15 років.
Основні статті буду публікувати на Мінфіні: https://minfin.com.ua/blogs/uainvestor/, а як згодяться газети, то і в них.

До моєї кампанії можуть долучитись і інші учасники цих систем, коли їм є що сказати за свій досвід. Вважаю, що краще послухати учасників, ніж продавців.
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться