Минфин - Курсы валют Украины

Установить
denisdovbysh
Денис Довбыш
14 апреля 2019, 22:36
Денис, Донецк
Добрый вечер.
Подскажите пожалуйста процедуру заключения контракта с НПФ через приложение Приват 24. Через приложение возможно заключить контракт с: ПриватФонд, ОТП пенсия, Династия, Эмерит.
Ответ эксперта
uainvestor
uainvestor
15 апреля 2019, 18:42
Вітаю, Денисе.
На жаль, достеменно цієї (ще недосконалої) процедури я не знаю, знаю лише те, що вказано в Приват-24. Підозрюю, що так чи інакше, доведеться особисто звертатись до Адміністратора вибраного НПФ (хоча би, за печаткою).
Коли бентежить ваше місцеперебування, то це вирішується (напішіть, наприклад, на мою пошту: uainvestor@i.ua).
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 4

+
0
Денис Довбыш
Денис Довбыш
15 апреля 2019, 23:05
#
Сергей спасибо за помощь мне удалось выяснить процедуру заключения контракта с НПФ через приложение Приват 24. Возможно кому нибудь будет интересно:
— в приложении Приват 24 подаем заявку (в течении 3-х дней представитель НПФ выходит с вами на связь)
-высылают на электронную почту заполненный договор и приложения к нему (договор необходимо подписать)
-отправляем договор новой почтой на адрес НПФ, за счет получателя ( к договору необходимо приложить копию паспорта и ИНН, заверенные собственником)
— через две недели НПФ присылает ваш экземпляр договора подписанный с ихней стороны ( в Приват 24 открывается счет и появляется возможность переводить деньги НПФ)
+
0
uainvestor
uainvestor
25 апреля 2019, 10:37
#
Я уточнив це питання у директора АЦПО, котрий адмініструє Династію і ОТП Пенсію. Ось його відповідь.

Процедура дещо інакша:
1. Клієнт ПБ24 обирає фонд, з я ким хоче укласти контракт 2. Перевіряє та дозаповнює свої реквізити, необхідні для укладення контракту. 3. Дає згоду на оформлення контракту. 4. Визначає розмір внесків та їх періодичність 5. Отримує (безпосередньо в ПБ24) контракт та супутні документи в електронному вигляді 6 Роздруковує два примірника контракту та анкету, підписує їх та відправляє поштою на нашу адресу. 7. Ми підписуємо примірник вкладника, та відправляємо на його адресу.
При оформлені контракту через ПБ24 очікувати свій примірник контракту для здійснення платежів не потрібно — пенсійний рахунок відкривається одразу після оформлення заявки на укладення контракту в ПБ24 і готовий для зарахування внесків.
+
0
Денис Довбыш
Денис Довбыш
25 апреля 2019, 15:04
#
Большое спасибо за пояснение Сергей. При оформлении в Приват Фонде требовали приложить к контракту и анкете копию паспорта и ИНН, заверенные собственником.
+
0
uainvestor
uainvestor
26 мая 2019, 17:48
#
Так, підтверджую.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться